• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Venemaa aktsiaturg tõusis 5,87 protsenti

  Venemaa aktsiaturg läks täna kaasa reedel Ühendriikide aktsiaturgudelt alguse saanud tõusulainega. RTS-indeks tõusis päeva lõpuks 5,78 protsenti ja sulgus 194,88 punktil.

  Tänase tõusu eesotsas olid energia- ning naftatööstuste aktsiad. Turu meelestatus näib hetkel vaatamata kõigele olevat positiivne ning maaklerite hinnangul enamus võimalikest negatiivsetest stsenaariumitest juba kajastuvad aktsiate hindades.
  Samas näivad turul ilma tegevat eelkõige lühiajalise visiooniga spekulatiivsemad investorid ning pikaajaline raha hoiab maailma turgude volatiilsuse mõju kartes aktsiaturust eemale.
  Välisinvestorid on samuti ebakindlad ning seda vaatamata Venemaa viimase aja tugevatele makronäitajale ning üha kerkiva nafta hinna positiivsele mõjule mitmete börsiettevõtete majandustulemustele. Lühemas perspektiivis ennustavad maaklerid ebakindluse jätkumist, kuna maailma aktsiaturud püsivad tõenäoliselt volatiilsetena.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Rootsi suurpank lõpetab tegevuse Soomes ja Taanis
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.