• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Reformierakond tõrjus Pärnus Isamaaliidu võimult

  Pärnu volikogu korraldas eile linnavalitsuse tagasiastumispalvele vaatamata ikkagi umbusaldushääletuse ning valis uue võimukoalitsiooni linnapeaks reformierakondlase Einar Kelderi (53), kirjutab Eesti Päevaleht.

  Volikogus andsid Kelderile toetushääled Reformierakonna, Keskerakonna, Koonderakondliku taustaga valimisliidu Pärnakas ja valimisliidu Rahva Usaldus saadikud ning mõõdukas Mark Soosaar.
  Kelder, kes suvel abilinnapea ametist loobudes pidas viieliikmelist linnavalitsust Pärnu jaoks liiga suureks, valis linnapeaks saades oma meeskonda ikkagi viis inimest. 'Olen jätkuvalt seda meelt, et Pärnus peaks olema linnapea ja kaks abilinnapead, aga linnaametite liitmise tõttu on praegu linnas osakonnajuhatajaid puudu,' ütles Kelder.
  Abilinnapeana jätkab reformierakondlane Taimi Vilgas. Uuteks abilinnapeadeks valiti Riina Müürsepp Reformierakonnast, Margus Tammekivi Keskerakonnast ja Erni Metsal valimisliidust Pärnakas.
  Pärnus valimised võitnud Isamaaliit jäi linnavalitsusest välja ja kuulub nüüd koos Kadi Viiraga (Mõõdukad) opositsiooni.
  Volikogu ei nõustunud, et linnavalitsus omal soovil tagasi astub, vaid avaldas Isamaaliitu kuuluvale linnavalitsusele umbusaldust. 'Kui süüdimõistetu on päev enne hukkamisele saatmist end oma kongis üles poonud, pole mõtet teda enam elektritooli saata,' ütles Kadi Viira, kes pidas mõttetuks tagasiastumisavalduse esitanud linnajuhtide umbusaldamist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Coopi äripanganduse juht: kiire kohanemisvõime aitab Eesti ettevõtjatel “täiusliku tormi” üle elada
Tänavu esimeses kvartalis Eesti ja Euroopa majandust tabanud niinnimetatud täiuslik torm tõi kaasa korraliku ehmatuse. Samas näitavad kõik praegused märgid, et Eesti ettevõtjad on kiired kohanejad ning ka seekordse kriisi mõju jääb kardetust tagasihoidlikumaks, kirjutab Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann.
Tänavu esimeses kvartalis Eesti ja Euroopa majandust tabanud niinnimetatud täiuslik torm tõi kaasa korraliku ehmatuse. Samas näitavad kõik praegused märgid, et Eesti ettevõtjad on kiired kohanejad ning ka seekordse kriisi mõju jääb kardetust tagasihoidlikumaks, kirjutab Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann.
Strateegid: aktsiate langus ei lõppe enne Föderaalreservi sekkumist
USA aktsiaturgude langus kestab seni, kuni Föderaalreserv oma rahapoliitikas uuesti kannapöörde teeb, ütlesid Goldman Sachsi ja Bank of America strateegid, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturgude langus kestab seni, kuni Föderaalreserv oma rahapoliitikas uuesti kannapöörde teeb, ütlesid Goldman Sachsi ja Bank of America strateegid, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Raadiohommikus: taristuehitusest investeerimise ja restoraniärini
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis annavad tooni kinnisvara, julgeoleku, investeerimise, restoraniäri ja ehitusega seotud teemad.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis annavad tooni kinnisvara, julgeoleku, investeerimise, restoraniäri ja ehitusega seotud teemad.
Kohvimasina arve kooskõlastanud asekantsler sai aparaadist teada lehte lugedes
"Ma olen sellest kohvimasina soetamisest ainult lehest lugenud, töö juures ma seda ei teanud," lausub endine asekantsler Indrek Reimand kurikuulsa kohvimasina ostu kohta. Ometi näitab prokurör tunnistajale tõendit, mille alusel kooskõlastas arve just tema. Reimand kinnitas aga ka veelgi kurikuulsama USA reisi kulud.
"Ma olen sellest kohvimasina soetamisest ainult lehest lugenud, töö juures ma seda ei teanud," lausub endine asekantsler Indrek Reimand kurikuulsa kohvimasina ostu kohta. Ometi näitab prokurör tunnistajale tõendit, mille alusel kooskõlastas arve just tema. Reimand kinnitas aga ka veelgi kurikuulsama USA reisi kulud.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.