• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mõõdukad jätkavad maksude avalikustamise poliitikat riigikogus

  Tulumaksu avalikustamine võib riigikogu saalis õnnestuda, kirjutab Mõõdukate häälekandja Rahva Hääl.

  Kuigi valitsus ei andnud lõplikku heakskiitu Mõõdukate ideele üksikisiku tasutud tulumaksu avalikustamiseks, on ometi reaalne, et riigikogu vastava eelnõu heaks kiidab. Mõõdukate volikogu välja käidud ning Tõnu Kõivu ja Rein Järvelille eelnõuna riigikokku jõudnud üksikisiku tulumaksu avalikustamise idee on leidnud koalitsioonis arvestatavat vastukaja.
  Poolehoidu on mõttele väljendanud peaminister Mart Laar ja Tallinna linnapea Jüri Mõis Isamaaliidust.
  Riigikogu liikme Rein Järvelille sõnul on Mõõdukad veendunud, et maksude kogumisel on positiivne sotsiaalne kontroll tuhat korda tõhusam kui mistahes politseilikud võtted. Ta toob näiteks Hiiumaa, kus avalik järelvalve on niivõrd tugev, et isegi autouksi ei pea varga kartuses lukku keerama.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.