• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA aktsiaturgudel jätkus langus

  Ühendriikide aktsiaturgudel tekitasid eilse kauplemispäeva alguses pingeid peale kauplemise lõppu avaldatud Inteli ja IBMi majandustulemused ning mured kasumite kasvutempo pärast viisid turu langusse.

  Analüütikute hinnangul on välja kujunenud selgelt langev trend ning selle murdumist ei ole lähiajal näha.
  Investorid olid enne kahe tehnoloogiagigandi majandustulemuste avaldamist negatiivselt meelestatud. Tehnoloogiakeskse Nasdaqi viisid langusse personaalarvutitega seotud ettevõtete aktsiad ning seda tänu PaineWebberi poolsele Adobe ja Microni reitingu alandamisele. Microni aktsia kukkus 4,69 dollarit 29 dollarile. Eile läks langusse läks ka viimase ajal pslju kiidetud Juniper Networks, mis langes 5,68 protsenti 229,19 dollarile
  Nasdaqi üldindeks langes eile 2,32 protsenti 3213,96 punktile.
  Dow Jonesi tööstuslik keskmine langes 1,46 protsenti 10 089,71. New Yorgi börsil liikusid üldise suunaga vastuvoolu heade tulemustega hiilanud Johnson Johnson (+0,13 protsenti) ning Philip Morris (+3,05 protenti).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.