• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Savisaar kindel Mõisa ja Voogi kukutamises

  Edgar Savisaare juhitav Keskerakond on kindel, et Tallinna linnapea Jüri Mõisa ja volikogu esimehe Rein Voogi tagandamine läheb kahe nädala pärast ülekaalukalt läbi ning kolmele ülejooksikule tuleb koalitsioonist lisa, kirjutab Eesti Päevaleht.

  Tallinna volikogu keskfraktsiooni liige Liina Tõnisson kinnitas, et kahe nädala pärast on praegune opositsioon võimul. 'Pole midagi üllatavat, et koalitsioonist hääled juurde tulid. Kahe nädala pärast on ületulijaid veelgi,' väitis Tõnisson.
  Tõnissoni sõnul pole opositsioonil veel uut linnapea ja volikogu esimehe kandidaati. 'Meie ülesandeks pole ametikohtade jagamine, tuleb lõpetada lihtkodanike huvide vastane tegevus,' põhjendas Tõnisson.
  Praegusest võimuliidust läksid eile opositsiooni poolele üle valimisliidu Rahva Usaldus liikmed Igor Pissarev ja Tatjana Vassiljeva ning Isamaaliidu nimekirjas volikogusse pääsenud Sinise Erakonna liige Annika Laas. Laas nuttis eile volikogu saalis ja keeldus intervjuudest. Pissarev põhjendas oma lahkumist sellega, et teda ei rahulda Tallinna majanduspoliitika.
  Volikogu Rahva Usalduse fraktsiooni liikme Vladimir Ivanovi sõnul polnud nende ülejooksmine üllatav. 'Teades poliitika köögipoolt, lubati neile kindlasti palju,' nentis Ivanov.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
National Geographic muudab Eestis oma ilmumise põhimõtteid
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Putin käskis venelastel minna nädalaks palgalisele puhkusele
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.