• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Savisaar pakub häid ametikohti

  Keskerakonna esimees Edgar Savisaar on võimu haaramise nimel Tallinnas valmis loovutama volikogu esimehe koha, jättes erakonnale vaid linnapea, abilinnapea ja linnaosavanema koha, kirjutab Eesti Päevaleht.

  Ametlikult kinnitamata andmetel pakkus Savisaar fraktsioonile Rahva Valik, kellel on koos koalitsioonist üle tulnud valimisliidu Rahva Usaldus liikmete Igor Pissarevi ja Tatjana Vassiljevaga volikogus üheksa häält, volikogu esimehe, kolme abilinnapea ja kahte linnaosavanema kohta.
  Koonderakonnale, keda volikogus esindavad Peeter Lepp ja Elmar Sepp, pakkus Savisaar linnavolikogu aseesimehe ja kesklinna vanema kohta. Eesti Demokraatlikule Parteile (EDP), keda esindab volikogus ainsa liikmena Annika Laas, ühte abilinnapea- ja ühte linnaosa vanema kohta. Linnaosavanema koht läheks endisele Paldiski linnapeale, EDP peasekretärile Jaan Mölderile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Vanglaleival Hubert Hirve varju nähakse jätkuvalt restoraniäris
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.