• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  AS Lokman uus omanik on VBH Holding AG

  Eesti akna- ja uksetarvikute hulgimüügi turuliider AS Lokman sai neljapäeval 19. oktoobril uue omaniku, kelleks on Euroopa suurim ehitusrauakaupade hulgimüügifirma VBH Holding AG, teatas ettevõtte esindaja.

  Firma 13 töötajad jäävad samaks ja firma tegevjuhina jätkab Indrek Sauga.
  Tuginedes AS Lokman turuteadmistele, VBH laiale tootevalikule ja tugevatele finantsidele, loodab ettevõte oma turuosa ja käivet Eestis suurendada. Klientidele pakutakse laiemat tootevalikut ja paremat teenindust.
  Tänaseni omas VBH esindust Leedus, nüüdsest ka Eestis. Plaanis on Läti turu hõivamine.
  Järgmise aasta alguses plaanib AS Lokman avada Cash Carry stiilis rauakaupade hulgimüügilao, kuhu on oodatud kõik endised kliendid, ehitusfirmad ja eraisikud.
  VBH on rauakaupade hulgimüügifirma, mille peamisteks klientideks on akna-, ukse- ja mööblitootjad. Ettevõtte 1999 aasta käive oli 1,2 miljardit saksa marka (9,6 mld kr). VBH turupiirkond on Saksamaa, kuid üha suuremat osakaalu omavad rahvusvahelised turud, moodustades 1999 aastal juba 27% firma kogukäibest.
  AS Lokman on suuruselt teine teine katuseakende müüja Eestis, omades turust ligi 30%. Firma aasta käibeprognoos on 40 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.