• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Emajõe Ärikeskusesse võib tulla Selveri supermarket

  Tallinna Kaubamaja strateegia näeb lähiaastail ette rajada Selveri kauplusi lisaks Tallinnale ka Tartusse, Pärnusse ja Narva. Tallinna Kaubamaja juhatuse liige Urmo Valner möönis, et nad peavad Tartus läbirääkimisi mitme koha üle.
  ?Kui oleme leidnud strateegiliselt kõige õigema koha ja selle omanikuga kokkuleppele jõudnud, siis vastavalt börsireglemendile teatame sellest kohe,? ütles Valner. ?Täna ei ole veel konkreetset kokkulepet sõlmitud.?
  ASi Emajõe Ärikeskus ainuomaniku ASi Estiko juhatuse esimees Ellen Tohvri ütles eelmisel nädalal, et nad peavad rendilepingu asjus läbirääkimisi suure kaubandusfirmaga, mis põhineb Eesti kapitalil ning on juba Tartus esindatud.
  Selliseid kaubandusfirmasid on Tartus kolm: AS Astri & PK, Tartu Tarbijate Kooperatiiv ja Tallinna Kaubamaja, kellele kuulub Tartu Kaubamaja.
  Astri kinnisvarade juht Madis Allik ja Tartu Tarbijate Kooperatiivi juhatuse esimees Tarmo Punger kinnitasid, et nende firmad Estikoga ametlikke läbirääkimisi ei pea.
  Ühe Tartu kaubandusturu asjatundja sõnul võib Tallinna Kaubamaja olla huvitatud Emajõe Ärikeskusest seetõttu, et mitte lasta kedagi teist saja meetri kaugusel asuva Tartu Kaubamaja lähedusse. Kahte kaubamaja kõrvuti pole mõtet rajada, küll aga suurt jaekaubanduskeskust.
  ?Loogiline lähenemine,? tõdes Ellen Tohvri. ?Kuna aga lepingut alla pole kirjutatud, siis ma ei ütle, et see täpselt nii on.?
  Tohvri avaldas lootust, et Emajõe Arikeskuse kaubanduspinna rentija suhtes on kõik selge ühe-kahe nädala pärast.
  Selveri keti väiksemad ? 1100?1500 ruutmeetri suurused kauplused ? tegutsevad praegu Tallinnas Pirital ja Lasnamäel. Mustamäel ja Järvel töötavad umbes 5500 ruutmeetri suurused Selveri supermarketid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Vanglaleival Hubert Hirve varju nähakse jätkuvalt restoraniäris
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.