• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA aktsiaturgudel sattus tehnoloogiasektor taas löögi alla

  Tehnoloogiakeskne Nasdaq lõpetas eile vaatamata positiivsele algusele teist kauplemispäeva järjest miinuses.

  Turu lükkas langusse pooljuhte ja elektroonikakomponente tootva National Semiconductor?i kasumihoiatus, mis viis ettevõtte aktsia enam kui 34 protsendiga miinusesse. National Semiconductor?i aktsia lõpetas 24,31 dollari tasemel ning selle kukkumine tõmbas kaasa ka ülejäänud pooljuhisektori sh Inteli ja Applied Materials"i.
  Analüütikute hinnangul on näha märke kahanevast nõudlusest tehnoloogiasektoris, kus tarbijad on esialgu rahul olemasolevaga ning ei soovi alati uute lahenduste ilmumisel neid ka kohe kasutusele võtma. Nasdaqi üldindeks lõpetas eilse kauplemispäeva 1,41 protsenti madalamal 3419,79 punktil.
  New Yorgi börsi viisid neljandat kauplemispäeva järjest tõusule sellised vana majanduse lipulaevad nagu Colgate-Palmolive ja Procter Gamble, milledest esimene teatas ootusi ületavatest kolmanda kvartali majandustulemustest. Ka kohalikul turul tuntud hügieenitarvete tootja teenis kolmandas kvartalis kasumit 44 senti aktsia kohta. Eile pakkusidki investoritele huvi eelkõige vana majanduse ettevõtted, millede kasumid ei ole niivõrd tsüklilised. Dow Jonesi tööstuslik keskmine tõusis eile 1,18 protsenti ja sulgus 10 393,07 punktil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.