Inno Tähismaa • 26. oktoober 2000 kell 8:32

Estline laevade väljumise aeg tunni võrra hilisemaks

Seoses vööndiaja muutumisega eeloleval pühapäeval Rootsis hakkab Eestis kehtima taas tunnine ajavahe Rootsiga, mille tõttu muutub laevafirma Estline laevade Tallinnast väljamineku ja Tallinnasse saabumise aeg ühe tunni võrra hilisemaks, teatas laevafirma esindaja.

Alates pühapäevast, 29. oktoobrist väljuvad Estline?i reisilaevad Regina Baltica ja Baltic Kristina Tallinnast õhtuti senise kella 18.00 asemel kell 19.00. Laevade hommikune Tallinnasse jõudmise aeg on kell 9.30 (seni oli 8.30). Väljumise ja saabumise aja muutus puudutab ka septembrist liinile toodud Estline?i kaubalaeva TransEst sõidugraafikut.

Estline palub kõikidel reisijatel olla tähelepanelikud seoses kellaajamuutustega laevade väljumise ja saabumise graafikus ning ühtlasi vabandab tekkida võivate arusaamatuste pärast.

Hetkel kuum