Madli Zobel • 26. oktoober 2000 kell 13:39

Kinnisvaraturg elavneb, Veskimöldres müüdi sajas kinnistu

Täna sõlmiti Tallinna ja Saue valla piiril asuva Veskimöldre uuselamurajooni sajanda kinnistu ostu-müügileping, teatas Arco Vara turundusjuht. Kinnistu ostjaks on kolmeliikmeline Eesti pere, kes kavatseb sinna ehitada ca 150 m2 ühepereelamu.

Veskimöldre uuselamurajooni projekti arendava kinnisvaraarendusfirma Arco Invest juhtaja Kaido Saveljev kommenteeris toimunut kui märki elavnevast kinnisvaraturust. Sajas kinnistu plaaniti müüa alles aasta lõpus.

Veskimöldre elamurajooni ehitamist alustati 1998. aastal. Rajoon asub 70 ha maa-alal ning sinna on kavas ehitada 173 eramaja ning 14 korterelamut kokku 164 korteriga. Projekti arendajaks on kinnisvarafirma Arco Vara AS sidusettevõte Arco Investeeringute AS.

Hetkel kuum