• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Korterid tõusevad üha enam hinda

  Korteriturg on aktiivne ja hinnad üha tõusevad, kusjuures tegemist on kinnisvaraturu valdkonnaga, kus ka pime kana raudkindlalt tera leiab. Igaüks, kes kinnisvaraäris kätt tahab valgeks teha, võib registreerida korterite üüri- ja müügitehingute vahendusfirmaks ning mingi tulu on tal kindlasti tagatud, sest turul tegutsevatest suurtest firmadest jääb ikka midagi üle ka neile, kes piskut ei põlga.
  Korterite müügi suurenemise taga on majanduskeskkonna ja laenutingimuste paranemine ning suurenenud usk tulevikku, ütleb Eesti Kinnisvarafirmade Liidu tegevdirektor Tõnis Rüütel. Tõsi ta on, seda enam, et rahvas siirdub üha intensiivsemalt pealinna ning kusagil on elada ju vaja.
  Juba selle aasta jooksul on ?mägede? korterid kallinenud ligemale 20. Hinnatõusu galopp jätkub tõenäoliselt veel ka lähiaastatel, sest ruumi selleks jagub.
  Kinnisvarafirma Uus Maa analüütik Ain Kivisaar kinnitab, et Tallinna kesklinnas pakutakse müügiks suhteliselt kõrgema hinnatasemega kortereid, mis ei ole turul just minev kaup. Nõudlus on odavamate (10 000?12 000 krooni m² maksvate) elamispindade järele, samas kui nende pakkumine on minimaalne.
  Mis eramupiirkondadesse puutub, siis mitmed projektid ähvardavad kõrbeda mitte niivõrd kõrge hinna, vaid pigem ebasoodsa asukoha tõttu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Vanglaleival Hubert Hirve varju nähakse jätkuvalt restoraniäris
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.