• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rand & Tuulberg avab Tartus ehitusmaterjalide kaubamaja

  ?Umbes 10 miljoni krooni suurune investeering Lõuna-Eesti suurimasse ehitusmaterjalide kauplusse peaks viima meid Lõuna-Eesti ehitusmaterjalide turu liidriks,? ütles ASi Rand & Tuulberg Grupp nõukogu esimees Aivar Tuulberg.
  Rand & Tuulberg Grupi tütarettevõte AS Räni Ehituskaup avab novembri keskel ehitusmaterjalide kaubamaja, kus müügipinda on 2100 ruutmeetrit ning laopinda 1000 ruutmeetrit.
  ?Loodame uuelt kaupluselt järgmisel aastal umbes saja miljoni krooni suurust käivet,? rääkis Tuulberg ja möönis, et jaekaubandus on siiski nende kõrvalharu. ?Meie põhitegevus on ehitus ja tootmine,? lisas Tuulberg.
  Räni Ehituskauba eelmise aasta käive oli 26 miljonit krooni. 1998. aastal oli kaupluse käive 36 miljonit krooni.
  Räni Ehituskauba juhatuse esimehe Janis Alliksoo sõnul saavutab turul liidripositsiooni see, kes oskab õigel ajal õige investeeringu teha. ?Ligi neljakordne käibe kasv pole utoopia,? kinnitas Alliksoo.
  Räni Ehituskaup müüb kogu ehitusmaterjalide sortimenti, välja arvatud sanitaartehnika ja elektrikaubad. ?Need tooted nõuavad spetsiaalkauplust,? täpsustas Alliksoo.
  Räni Ehituskauba aktsiatest kuulub 67 protsenti ASile Rand & Tuulberg Grupp. Ülejäänud aktsiate omanik on Janis Alliksoo.
  Kuus aastat ehitusmaterjalide turul tegutsenud Räni Ehituskauba praeguses viilhallis on 500 ruutmeetrit müügipinda. Viilhalli on ära ostnud kõrval asuv hulgimüügifirma AS Rain, kes plaanib suureks müügihalliks kokku ehitada oma praeguse ja ostetud viilhalli.
  Ehitusmaterjalide kaupluse ASi Tartem juhataja Enn Reest ennustas konkurentsi märgatavat tõusu. ?Räni Ehituskauba uus hoone on Tartu ehitusmaterjalide kaubanduse sektori senisest arengust suurusjärgu võrra väljas,? ütles ta. ?Meie esmane eesmärk on hoida oma klientuuri.?
  Tartu ehitusmaterjalituru liidri, ASi Fanaal Tartu müügidirektori Aivar Tõnnise kinnitusel plaanivad nad oma Ehitusmaailma kaubamärki kandva kaupluse Tartu külje alt Lohkvast linna üle tuua. ?Et tarbijale lähemale tulla,? põhjendas Tõnnis. ?Kaalume praegu pakutud asukohti.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Biden plaanib maksudega rikkaid pitsitama hakata
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.