Peeter Koppel • 31. oktoober 2000 kell 15:51

Nasdaq alustas kauplemispäeva tõusuga

Tehnoloogiakeskne Nasdaq alustas tänast kauplemispäeva tõusuga. Turu viis tõusule New Yorgi börsil noteeritud IBM, kes võitis 10-aastase lepingu Jaapani Nippon Telegraph and Telephone?iga. Turgu toetasid ka ülejäänud tehnoloogiasektori tugevamad tegijad nagu Cisco, Oracle ja Applied Materials.

Kell 17:45 liikus Nasdaqi üldindeks 3,74 protsendiga plussis 3310,70 punktil.

New Yorgi börsil kutsusid Procter Gamble ootustele vastavad majandustulemused esile kerge selle aktsia müügilaine, kuid üldine meelestatus näis siiski olevat positiivne. Kuigi investorid näisid taas vaimustuvat tehnoloogiasektorist, tunti jätkuvalt huvi stabiilsemate vana majanduse aktsiate vastu.

Dow Jonesi tööstuslik keskmine liikus kell 17:45 0,02 protsendiga plussis 10 838,42 punktil.

Hetkel kuum