• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinn tahab Särgava külalismaja tundmatule firmale rendile anda

  Kinnitamata andmetel tagab linnavalitsus rendilepinguga endale vene poliitikute toetuse homsel hääletusel.
  Linnavalitsuse eelnõu kohaselt annab linn üheksaks aastaks ja 11 kuuks OÜ-le Ferruza viimase 26. oktoobril tehtud taotluse alusel rendile kuus hoonet Tallinnas Särgava alleel, mis on tuntud linna külalistemajana. Hooned kogupinnaga 624,6 ruutmeetrit koos sisustusega on kavas rentida Ferruzale 15 000 krooni eest kuus tingimusel, et see jätkab hoonetekompleksi kasutamist külalistemajana ja sõlmib rendileandja kasuks 6,7 miljoni kroonise kindlustuslepingu. Ühtlasi peab rentnik tagama hoonete ja krundi korrashoiu, tagama selle valve, tasuma riiklikud ja kohalikud maksud ning võtma täielikult üle hoonete haldamise ja majandamise.
  Üheksaks aastaks ja 11 kuuks rendile andmine võimaldab lepingu kinnitamist linnavalitsuse tasemel ilma volikogu kooskõlastuseta.
  OÜ Ferruza, kelle kasuks Tallinna linnavalitsus kavatseb otsustada, on Krediidiinfo andmeil 40 000kroonise osakapitaliga tänavu kevadel registreeritud firma, mille juhatuse liikmed on 1966. aastal sündinud Leonid Agejev ja Aleksei Saaremägi.
  Firma, millel puudub nii käive kui ka kasum, tegevusaladeks on äriregistris märgitud tavapärane riiulifirmale omane loetelu, mis sisaldab hulganisti erinevaid tegevusvaldkondi. Ferruza aadressiks on märgitud Narva maantee 13 Tallinnas, kus on registreeritud üle 160 firma.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Kõrge maagaasi hind tõi Equinorile rekordilised tulemused
Equinori kolmanda kvartali tulemused ületasid tänu kõrgetele gaasi hindadele ootuseid, kuid aktsia hind hakkas ikkagi kukkuma, vahendab Reuters.
Equinori kolmanda kvartali tulemused ületasid tänu kõrgetele gaasi hindadele ootuseid, kuid aktsia hind hakkas ikkagi kukkuma, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Amsterdami kohus otsustas: sküütide kuld läheb Ukrainale
Hollandi apellatsioonikohus tegi Venemaa annekteeritud Krimmi muuseumide ja Ukraina pikka aega kestnud vaidluses ajaloolise sküütide kulla aarde üle otsuse, et see tuleb anda Ukrainale, kirjutab Reuters.
Hollandi apellatsioonikohus tegi Venemaa annekteeritud Krimmi muuseumide ja Ukraina pikka aega kestnud vaidluses ajaloolise sküütide kulla aarde üle otsuse, et see tuleb anda Ukrainale, kirjutab Reuters.