• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna Soojuse uus juht on Jaak Ziugov

  Tallinna abilinnapea Ivar Virkuse sõnul võitis Tallinna Soojuse juhatuse esimees Jaak Ziugov teist kandidaati Jens Haugi häältega 4:3. Virkus ei täpsustanud, kuidas jagunesid ettevõtte nõukogu kohalviibinud liikmete hääled, viidates nõukogu kokkuleppele.
  ?Tõenäoliselt sai valikul otsustavaks analoogse ettevõtte juhtimiskogemus ning samuti stabiilsuse ootus enne Tallinna Soojuse erastamist,? ütles Virkus.
  Ametlikult kinnitamata andmetel toetasid Ziugovit Hansa Capitali finantsdirektor Kristina Siimar, Tallinna abilinnapea Vladimir Masterov, võimukoalitsiooni kuuluv Sergei Ivanov ja Rimess MRI juhatuse esimees Mati Nõmmiste.
  Haugi poolt olid Saku Õlletehase juhatuse esimees Cardo Remmel, Elektrovatt-Ekno konsultatsioonijuht Villu Pella ja ESS Grupi juhatuse esimees Urmas Sõõrumaa.
  Tallinna Soojuse nõukogu üheksast liikmest oli eile kohal seitse.
  Jaak Ziugovi sõnul on tal piisavalt informatsiooni Tallinna Soojuse kohta, et asuda ettevõtet juhtima. ?Rohkem on mind huvitanud majandus, mitte poliitika,? kommenteeris ta spekulatsioone selle ametikoha liigse politiseerituse ümber. Ziugov märkis, et isiklikult ta samuti konkureerinud Jens Haugi ei tunne.
  42aastane Ziugov on lõpetanud soojusenergeetika eriala Tallinna Tehnikaülikoolis. Majanduse ja juhtimise alaseid teadmisi on ta omandanud Mainori tippjuhtide reservi kursustel ja ettevõtte juhtide täienduskursustel.
  Jaak Ziugov on töötanud 19 aasta jooksul kahes tootmisettevõttes tippjuhi ametikohal, viimased kuus aastat juhtis ta soojusenergeetika ettevõtet Tartu Keskkatlamajad.
  Tartu soojatootja aastakäive oli 145 miljonit, töötajate arv 180. Ziugovi juhtimisel reorganiseeriti munitsipaalettevõte aktsiaseltsiks 1997. aastal.
  ASi Tallinna Soojus aastakäive oli eelmisel aastal 822 miljonit krooni ja puhaskasum 3,7 miljonit krooni. Ettevõttele kuulub linna kaugküttesüsteem, viis suurt katlamaja ja 43 lokaalkatlamaja.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Facebooki tulemused panid aktsia veidi tõusma
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.