• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Tallinna võimuliit parandas suure vea

  Tallinna praegune võimuliit parandas eile suure vea, kui Tallinna Soojuse nõukogu otsustas nimetada mullu 822 miljoni kroonise käibe ja 3,7 miljoni kroonise puhaskasumiga ettevõtte uueks juhiks apoliitilise energeetikatööstuse kogemusega Jaak Ziugovi, kirjutab Eesti Päevaleht tänases juhtkirjas.

  Ent nüüdki oli oht, et linnavalitsus kasutab suurettevõtte juhi kohta taas poliitilise ostu-müügi tehinguks, sest linnavalitsus lisas omalt poolt nõukogule esitatavate kandidaatide sekka Leonid Tsingisseri, keda Fontes pidas üldse kõige nõrgimaks kandidaadiks. Alles reedel tõmmati Tsingisseri nimele kriips peale.
  Seepeale teatas Keskerakond, et võib umbusalduse hääletamise eel ametisse nimetatud Tallinna Soojuse juhi kohe välja vahetada. Nii annab Keskerakond omakorda Tsingisserile lootust.
  Oht, et Keskerakond võimule tulles tõesti uuel Tallinna Soojusel juhil vaid mõne päeva või nädala ametis olla laseb, on seega päris reaalne. Muidugi oleks selline käitumine vastuolus Tallinna maksumaksjate huvidega, aga Keskerakonnale seda ette heita on samuti väga raske. Nad lubavad ju käituda täpselt nii, nagu seni on käitunud Jüri Mõisa linnavalitsus, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Trumpi meediaaktsia teeb börsil muljetavaldavaid hüppeid
Eile Donald Trumpi uue meediafirmaga liitumisest teatanud DWAC jätkab täna Nasdaqil trallitamist, hüpates kümneid protsente üles ja alla.
Eile Donald Trumpi uue meediafirmaga liitumisest teatanud DWAC jätkab täna Nasdaqil trallitamist, hüpates kümneid protsente üles ja alla.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.