1. november 2000 kell 6:52

Põllumehed kavandavad protestiaktsioone

Täna hommikul koguneb Eesti Põllumajandusülikooli peahoonesse maaelu kriisitoimkond, kes otsustab, kas ja milliseid protestiaktsioone on lähiajal kavas korraldada. Maaelu kriisitoimkonda kuuluvad ETKLi, tootjate liidu, põllumajandus-kaubanduskoja, ühistegelise liidu, taluliitude ja suuremate ühistute esindajad. Tartu talunike liidu juhatuse esimehe Jaan Sõrra sõnul räägitakse tänasel koosolekul sellest, kuidas kütuse kallinemine on mõjutanud teravilja-, piima- ja aiandussektorit. 'Jutuks tulevad ka põllumeestele riigieelarvest lubatud, kuid maksmata toetused,' sõnas Sõrra. 'Koosolek teeb täna ka otsuse, kas põllumehed hakkavad väljastumisi tegema ja mis moodi me neid teeme.' Maaelu kriisitoimkond korraldab kell 13.30 pressikonverentsi.

Hetkel kuum