• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Veefirma valik raputab Elvat

  Elva linnavolikogu Mõõdukate fraktsioon esitas umbusaldusavalduse volikogu esimehe Toomas Järveoja vastu ning kaalub ka linnapea Aare Andersoni ametist tagandamise algatamist, süüdistades neid korruptsioonis, kirjutab Tartu Postimees. a Rahvaerakonna Mõõdukad Elva osakonna esimehe Uno Andre väitel rahuldas Elva linnavalitsus volikogu liikmetest ärimeeste Rein Abeli ja August Vesteri erahuve, tunnistades linna veevärgi rendikonkursil parimaks OÜ Elva Kommunaalettevõte ning OÜ Aqua Consult Balticu ühispakkumise.

  Andre kinnitusel moodustasid rendikonkursi pakkumisi hinnanud komisjoni liikmete enamuse valimisliidu Elva liikmed, kes kuuluvad männilinna volikogu koalitsiooni.
  Valimisliidu Elva nimekirjas kandideeris kohalikel valmistel nii volikogu esimees Toomas Jüriado kui isamaaliitlasest linnapea Aare Anderson.
  'Elva linn on sõlminud Elva Kommunaalettevõttega juba ühe alandava lepingu, andes talle viieks aastaks tänavate puhastamise ja prügiveo ainuõiguse,' kritiseeris Andre. 'Nüüd tahab linn teha samast firmast ka vee- ja kanalisatsioonivõrgu operaatori, tõrjudes teised pakkujad kõrvale.'
  Uno Andre hinnangul oli veevärgi rendikonkurss, millel osalesid lisaks Elva Kommunaalettevõttele AS Ratex ning OÜ Sulvestor, farss, sest konkursi tulemus oli ammu ära otsustatud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA uute kodude müük langes 9 aasta kiireimas tempos Kõrged laenuintressid survestavad nõudlust
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Parim juht Madis Toomsalu: Eesti parim juht on hoopis mu ema
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.