2. november 2000 kell 7:36

Jõgeva linnapea lahkub ametist

Jõgeva linnapea Aivar Lumi esitas Jõgeva linnavolikogu kantseleisse avaldused, milles palub end vabastada linnapea ja linnavalitsuse liikme kohalt ning ennistada end volikogu liikme kohale, teatas ajaleht Vooremaa.

Ka linnavolikogu tänase istungi päevakorras on umbusalduse avaldamine linnapea Aivar Lumile ning linnapea asendaja määramine.

Linnavolikogu esimees ning fraktsiooni Oma Linn liige Vello Mäesepp ei soostunud kommenteerima võimalust, et umbusaldusavalduse arutamine asendatakse Lumi tagasiastumispalve rahuldamisega.

Küll aga oli Reformierakonna maakonnaorganisatsiooni esimees Peep Lillemägi seda meelt, et senisele linnapeale tuleks siiski umbusaldust avaldada. 'Reformierakonna seisukoht on olnud algusest peale, et Aivar Lumi ei sobi Jõgeva linnapeaks,' lisas Lillemägi.

Hetkel kuum