• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Opel läheb homme Virumaad vallutama

  Homme avatav Rakvere esindus ei ole pelgalt koht, kust saab osta uusi autosid, vaid korralik nüüdisaegne keskus, mille OÜ Saturn ehitas spetsiaalselt Opelite ja Saabide müügiks ja hooldamiseks. Keskus asub Rakveres, Narva tn. 23C. 600 m² suurune kompleks asub vahetus läheduses AS-ga HAT Auto, mis müüb Toyotasid ning AS-ga Japauto Rakvere, mis kaubitseb Suzuki ja Seatiga. Seega on Narva tänavast kujunemas Rakvere oma automüügipiirkond.
  Esialgu on uues salongis ve välja pandud neli Opeli mudelit - Astra, Vectra, Omega ja Zafira. Avamisega seoses on homme ja ülehomme kavas perepäevad, kus saab kõikide autodega teha ka proovisõitue.
  OÜ Saturn juhatuse esimees Eino Väli tunnistas, et müük ja hooldus läheb Rakveres lahti järgmisel nädalal ja põhirõhk pannakse Opelile. ?Osta saab ka kõike muud, mis Viking Motorsiga seotud. Kuid ma ei usu, et maapiirkonnas on väga suur huvi Saabi, Jaguari või Cadillaci vastu,? lausus Väli.
  Keskus kuulub Viking Motorsi rajatavasse Opeli müügi-ja teenindusketti. Järgmine esindus on Viking Motorsil kavas avada paari nädala pärast Ida-Virumaal, Järvekülas, vahetult Tallinna-narva maantee ääres Kohtla-Järve külje all.
  AS Viking Motors Opeli Keskuse turundusdirektori Ants Kulgevee sõnul on neil teise Opeli esindaja AS Ascariga jagatud müügipiirkonnad tinglikud kaheks. ?Meie pool jääb ida poole Tallinna-Tartu maanteed. Varem müüs Virumaal Opeleid AS Agdeck Auto, kuid selle aasta algusest neil seda õigust enam ei ole,? lausus Kulgevee.
  AS Ascar Tallinn müügidirektor Sven Kipperi sõnul tõstab konkureeriva ettevõtte laienemine Opeli müügivõimalusi Eestis ja loob eeldused, et selle automargi müüginumbrid tulevikus kasvavad. ?Meil endal esialgu olulist laienemist kavas ei ole,? nentis Kipper.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Apple'i piirangud kukutavad sotsiaalmeedia aktsiaid
Snapchati emafirma Snapi aktsia kukkus NYSE börsil üle 25 protsendi, kui selgus, millise mõjuga on Apple'i uus privaatsuspoliitika. Languses on ka teiste sotsiaalmeediaettevõtete aktsiad.
Snapchati emafirma Snapi aktsia kukkus NYSE börsil üle 25 protsendi, kui selgus, millise mõjuga on Apple'i uus privaatsuspoliitika. Languses on ka teiste sotsiaalmeediaettevõtete aktsiad.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.