• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SLÕL: Mõisal on Savisaarest paremad ?ansid jätkata

  Tundub, et praeguse seisuga oleks Jüri Mõisa koalitsioonil umbusalduse ebaõnnestumisel paremad ?ansid edasi minna, kui Edgar Savisaarel oleks võimule tulles, kirjutab SL Õhtuleht tänases juhtkirjas.

  Kui küljest on raputatud ahned koonukad Sepp-Lepp, kui Leonid Tsingisserile ei antud järele ega tehtud temast Tallinna Soojuse juhti, kui demokraat Annika Laasi jätkamise nimel ei tooda võimu juurde selle erakonna nime paroodiaks muutvaid tegelasi, kui hiljem ei uju välja häälteostust pajatavad lood ning toimunust ja oma senistest vigadest osatakse linnavalitsust remontides teha vastavad järeldused, siis tuleb Savisaarele tema jõupingutuste eest tänulik olla.
  Savisaare võidu korral jääks tema mainet määrima Sepa-Lepa kaasamine ning kahtlustused senise koalitsiooni põhimõttelagedate häälte ülesostmisest.
  Linnakodanik ootab kogu mängu juures linnale stabiilset arengut, ametnike ja poliitikute tegutsemise läbipaistvust ning lõpututena tunduvate võimumängude taandumist normaalse töö ees.
  Saavutada seda olukorras, kus volikogus otsustab asja praktiliselt üks hääl, on teadagi keeruline. Sellest hoolimata tahaks idealist, et liikmed hääletaksid oma põhimõtete järgi ja oma valimiseelseid lubadusi meeles pidades ning seda mitte ainult umbusaldushääletusel, kirjutab SL Õhtuleht.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
USA aktsiaturud alustasid nädalat jõudsa tõusuga
USA aktsiaturugude peamised indeksid taastusid täna suuresti möödunud nädala Tänupüha-langusest.
USA aktsiaturugude peamised indeksid taastusid täna suuresti möödunud nädala Tänupüha-langusest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.