5. november 2000 kell 22:00

Hoidu Leonid Apananski eest

AB Elukindlustuse pankrotihalduri Urmas Trossi hinnangul oli AB Elukindlustuse näol tegemist finantsskeemiga, mis pidi aitama finantseerida firma asutaja Leonid Apananski teisi ärisid. Apananski kindlustusfirma ei tegelenud kindlustustegevuse arendamisega, vaid oli suitsukatteks, mille varjus omastas Apananski rahulikult kindlustusfirma klientide raha. Oma finantsskeemi koostamisel kasutas Apananski Eesti tippadvokaatide abi. Viimaste ülesanne pidi tõenäoliselt olema Eesti seadustes olevate aukude üles otsimine, et kindlustusfirma kliendid ei saaks hiljem Apananski käest oma kadunud raha tagasi nõuda.

Apananski näol on tegemist esmaklassilise .......... (kirjuta siia ise, sobilik sõna). Kui sa ei soovi tegeleda heategevusega, siis ära oma raha Apananskile usalda.

Hetkel kuum