6. november 2000
Jaga lugu:

E-Maksuamet alustab tänasest

Tänasest saavad kõik maksumaksjad täita maksukohustusi arvuti eest lahkumata ja teha päringuid maksuameti infosüsteemi oma kontoseisu ja muude andmete kohta.

Elektroonilisel teel saab maksuametisse saata käibe- ja tulumaksudeklaratsioone, käibemaksu tagastamistaotlusi, edastada teateid, ettepanekuid ja küsimusi. Maksuameti andmebaasis saab vaadata maksumaksja kontokaartide andmeid ja saldosid, näha esitatud deklaratsioone, näha sotsiaalkindlustuse andmeid.

Automaatselt saavad maksuameti portaaliga liituda isikud, kellel on Ühispanga U-Neti või Hansapanga Hanza.netiga leping. Maksuameti e-teenuste kasutamise lepingu saab füüsiline isik teha läbi portaali elektrooniliselt, juriidilise isikuga sõlmitakse leping maksuameti kohalikus asutuses.

Maksuameti kodulehekülg asub aadressil www.ma.ee

Jaga lugu:
Hetkel kuum