• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hedman liitus rahvusvahelise advokaadibüroode ühendusega

  Advokaadibüroo Hedman Euroopa liitus advokaadibüroode ühendusega Osborne Westphalen Alliance (OWA). Seega on Hedmani Eesti filiaali kaudu Eestis esindatud esimene rahvusvaheline advokaadibüroode ühendus.

  Alates oktoobrist kannab Advokaadibüroo Hedman Eesti filiaal uut nime - Hedman Osborne Westphalen Alliance Eesti filiaal.
  Soome Vabariigi Advokaadibüroo Hedman on olnud Eestis esindatud alates 1992.aastast, olles spetsialiseerunud eeskätt äri- ja majandusõiguse valdkonnale ja pakkudes teenuseid rahvusvaheliste lepingute ettevalmistamisel, õigusabi äriühingute jagunemisel, ühinemisel ja omandamisel, samuti kinnisvara-alastes küsimustes.
  OWA ühendab üle 600 advokaadi ja juristi 21 Euroopa linnas ja USA-s (Silicon Valley). Ühendus loodi 1990.aastal eesmärgiga pakkuda rahvusvaheliselt tegutsevatele Euroopa ja USA äriühingutele üle Euroopa ühtsetel standarditel põhinevat õigusabi äriõiguse vallas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.