• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Helsingi börs miinuses, Nokia kukkus alla 50 euro

  Helsingi börs läks tänase kauplemispäeva alguses langusse.

  Turgu mõjutas eelkõige eilne raha liikumine tehnoloogiasektorist kvaliteetaktsiatesse USA aktsiaturgudel. Börsi üldindeks HEX liikus kell 11:30 3,68 protsendiga miinuses 13 246,18 punktil. Nokia liikus kell 11:30 tervelt viie protsendiga miinuses 47,86 eurol. Sonera aktsia hind liikus kella 11:30 seisuga 1,91 protsendiga miinuses 23,10 eurol.
  Helsingi börs lõpetas eilse kauplemispäeva 0,69 protsendilise langusega ning HEX üldindeks sulgus 13 752,46 punktil. Maaklerite hinnagul eelistasid turuosalised Cisco majandustulemuste avaldamise eel olla ettevaatlikud. Eile sattus müügisurve alla taas ka Sonera aktsia, mida maaklerite hinnangul suruvad allapoole Hispaanias tõenäoliselt kehtestatav maks kolmanda generatsooni mobiilsidelitsentsidele ning ettevõte võimetus leida tugev strateegiline välispartner. Sonera aktsia kukkus eile 3,88 protsenti ja lõpetas 23,55 euro taemel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.