• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  MISON® leevendab keevitaja peavalu

  Uue keevituse kaitsegaasi MISON® väljatöötamisel on arvestatud aga eelkõige gaasiga töötaja, keevitaja huve ning vähendatud keemiliste ainete mõju tervisele.
  MISON®-it eristab teistest gaasidest sellele lisatud lämmastikmonooksiid, mis osooniga reageerides vähendab oluliselt osooni hulka ja seega ka kahjulikku toimet. Teatavasti on osoon mürgine gaas ning keevitaja peamine ?vaenlane?, põhjustades peavalu, samuti silmade, nina ja kurgu limaskestade kuivamist ja ärritust.
  Praegu on Eestis saada kolme MISON® -i perekonna gaasi:
  MISON® Ar (Ar+0,03NO), MISON® Ultra (Ar+25CO2+0,03NO) ja MISON® 18 (Ar+18CO2+0,03NO), kuid valida saab veel lisaks kuue erineva segu vahel.
  Ka balloonide valik on senisest erinev ? esmakordselt Eestis on gaasid 200 baari balloonides: 50 l/10 m3, 20 l/4 m3 ja 10 l/2 m3. Suurema mahutavusega balloonid annavad tuntava võidu ajas, mis kulub balloonide vahetusele ja transpordile ning lisaks on väiksemamõõdulised balloonid tunduvalt lihtsamalt teisaldatavad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.