MISON® leevendab keevitaja peavalu

Uue keevituse kaitsegaasi MISON® väljatöötamisel on arvestatud aga eelkõige gaasiga töötaja, keevitaja huve ning vähendatud keemiliste ainete mõju tervisele.

MISON®-it eristab teistest gaasidest sellele lisatud lämmastikmonooksiid, mis osooniga reageerides vähendab oluliselt osooni hulka ja seega ka kahjulikku toimet. Teatavasti on osoon mürgine gaas ning keevitaja peamine ?vaenlane?, põhjustades peavalu, samuti silmade, nina ja kurgu limaskestade kuivamist ja ärritust.

Praegu on Eestis saada kolme MISON® -i perekonna gaasi:

MISON® Ar (Ar+0,03NO), MISON® Ultra (Ar+25CO2+0,03NO) ja MISON® 18 (Ar+18CO2+0,03NO), kuid valida saab veel lisaks kuue erineva segu vahel.

Ka balloonide valik on senisest erinev ? esmakordselt Eestis on gaasid 200 baari balloonides: 50 l/10 m3, 20 l/4 m3 ja 10 l/2 m3. Suurema mahutavusega balloonid annavad tuntava võidu ajas, mis kulub balloonide vahetusele ja transpordile ning lisaks on väiksemamõõdulised balloonid tunduvalt lihtsamalt teisaldatavad.

Hetkel kuum