• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna kesklinna ebaseaduslikud rentnikud ei kavatse pindu vabastada

  Ükski Tallinna kesklinna valitsuselt hoiatuskirja saanud ebaseaduslik rentnik ei kavatse vabatahtlikult pindu tagastada, mis sunnib linnaosa kohtusse pöörduma, kirjutab Eesti Päevaleht.

  Hoiatuskirja saanud 27 eraisikut ning firmat lootsid ilmselt linnavalitsuse kukkumist ning ei võtnud seepärast pöördumisi tõsiselt, ütles kesklinna valitsuse jurist Ero Liivik. 'Umbusalduste läbikukkumine tuli paljudele pettumusena,' lausus Liivik.
  Kesklinna valitsust korteriskandaalis esindav Glikmanni advokaadibüroo vanemabi Anu Uritam ütles, et järgmine samm peaks olema kohtusse hagi esitamine konkreetsete isikute või firmade vastu mitteeluruumidena rendile antud pindade tagasisaamiseks. 'See on fakt, et linn neid lepinguid ei tunnusta ning neid lepinguid täita ei kavatse,' ütles Uritam.
  Hoiatuskirjale ühena vähestest vastanud OÜ Arkaadia teatas, et nõustub Uus tänav 23 maja rentimisest loobuma vaid siis, kui linnaosa hüvitab seal kolme miljoni krooni eest tehtud ehitustööd.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.