• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ajalehtede reklaamimahud kukkusid

  Tänavu kümne kuuga vähenes reklaamimüügi maht Eesti lehtedel üle 763 lehekülje ehk 7,8 protsenti.
  Enim, 30 protsendi võrra, langes reklaami maht aastaga Eesti Päevalehel. Neljaprotsendilises languses on võrreldes eelmise aasta oktoobriga ka Eesti Ekspressi reklaamimaht. Reklaami hulk on tõusnud aasta jooksul Postimehel ja Äripäeval, vastavalt 10 ja 7 protsendi võrra.
  Meediaanalüütik Toomas Leito hinnangul peaks tänavu esimesel poolaastal umbes 5 miljoni kroonine Eesti Päevalehe kahjum suurenema veel 7?8 miljoni kroonini. Postimehe kahjumiks prognoosib Leito sel aastal 2 miljonit krooni.
  Tema sõnul on päris edukalt läinud varem sügavates kahjumites olnud tabloidlehtede järglasel, SL Õhtulehel, kelle suhteliselt head läbimüügi ja ka reklaamimüügi tulemused lubavad oodata aasta lõpuks ligi 2 miljonit krooni kasumit.
  Eesti Ekspressi ja Äripäeva kasumiteks sellel aastal prognoosib Leito vastavalt 7 ja 5 miljonit krooni.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.