9. november 2000 kell 22:00

Hansa Liising toob uue järelmaksukaardi

Ego kaarti saab kasutada järelmaksuga ostude sooritamiseks, täiendava funktsioonina on ta kasutatav ka rahvusvahelise maksekaardina. Järelmaksukaarte väljastatakse ainult eraisikutele, krediidilimiit on 4000?100 000 krooni, aastaintress 12?13 protsenti.

Ego järelmaksukaarti saab klient taotleda Ego järelmaksuga tooteid müüvast kauplusest, Hansapanga kontoritest ja hanza.net-ist. Kaardi taotlejal peab olema arvelduskonto Hansapangas, igakuine ning kontrollitav sissetulek, viimase kuue kuu keskmise regulaarse sissetuleku laekumine arvelduskontole peab netosummas olema vähemalt 2000 krooni.

Hansa Liising prognoosib uue toote abil kahekordistada oma järelmaksuklientide arvu, teatas ettevõte. Hansa Liisingul on praegu 20 000 järelmaksuklienti.

?Järgmise aasta lõpuks peaks tänu uuele tootele olema meil juures veel 20 000 klienti,? ütles Hansa Liisingu liisingu divisjoni direktor Tarmo Kärsna.

Autor: ÄP Online

Hetkel kuum