Ülo Toomsalu • 9. november 2000 kell 7:21

Võrtsjärve arengukava saab liha luudele

Seitsme Võrtsjärve-äärse valla volikogu hakkab paari nädala pärast algatama osaplaneeringuid, mille järgi tuleks järve ümber alustada võsaraiumist ja pilliroolõikamist ning mis panevad paika tulevased suplus- ja puhkekohad, kirjutab Tartu Postimees.

'Võrtsjärve ümbruse elustamise põhimõttelised ideed on olemas,' kinnitas Võrtsjärve sihtasutuse tegevjuht Jaanika Kaljuvee. 'Järveäärsed vallad peavad nüüd osaplaneeringutega täpsustama, mida ja kuhu kavandatakse.'

Pärast osaplaneeringute volikogudes kinnitamist algab avalik arutelu, kus saavad sõna sekka öelda kõik Võrtsjärve tulevikust hoolivad inimesed ja ettevõtted. Juba praegu saab oma ideed läkitada meiliaadressil [email protected]

Võrtsjärve sihtasutuse on loonud seitse omavalitsust: Tartumaa Rõngu ja Rannu, Valgamaa Puka ja Põdrala ning Viljandimaa Tarvastu, Viiratsi ja Kolga-Jaani vald.

Hetkel kuum