• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Järgmisel aastal hakkab Eesti erastama vanglaid

  Riik kavatseb järgmise aasta jooksul panna vanglateenuse osutamise erastamisele, esimesi eravanglaid on oodata juba aasta lõpuks. Justiitsminister Märt Rask ütles, et vanglate erastamise vastu on tundnud huvi ettevõtted nii kodu- kui välismaalt, kuid nad on palunud enda nimed hoida saladuses.

  ?Mis see vangla siis ikka muud on kui eritingimustega hotell,? ütles justiitsminister Märt Rask. Ministri sõnul on selge kriteerium: raha. Kui ettevõtjad suudavad seadustele vastavat teenust odavamalt pakkuda, kui seda pragu riik teeb, siis on erastamine Raski hinnangul igati põhjendatud. ?Kõik sõltub rehkendustest,? kinnitas ta.
  Raski ütlusel viib ta kava järgmise aasta esimestel kuudel valitsuskabinetti ning ei näe mingeid takistusi, et aasta 2001 lõpus mõnede vanglate nimi algaks tähtedega AS või OÜ. ?Riigi vastutus on kodanike õiguste kaitse ? kuidas seda teha, on tehnika küsimus,? kinnitas Rask.
  ?Minu arust peaks riik tegelema ainult kodanike sise-ja välisturvalisusega, ülejäänu võiks maha tõmmata,? lisas ta. Raski sõnul on mõistlik järgmisel aastal ilmselt alustada siiski pilootprojektist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.