Peep Sooman • 10. november 2000 kell 12:46

Nordic Jet Line seisab veel üle nädala

Nordic Jet Line tegevdirektor Mikael Granrot kinnitas, et Tallinn-Helsingi liinil sõitvad Nordic Jet Line(NJL) katamaraanid seisavad puuduliku evakuatsioonisüsteemi tõttu veel vähemalt kuni 20. novembrini.

'Me ei saa mitte midagi parata, ootame Norra varustusetootjate poolseid lahendusi, kuidas nad süsteemi ümber ehitavad,' ütles ta. Tema sõnul saab NJL täpsemalt asjade käigust teada järgmisel nädalal, kui varustusetootja on pakkunud välja oma lahendused.

'Raske on praegusel hetkel kahjusid kokku arvutada, kuid meil on selliste asjade vastu ka kindlustus sõlmitud, nii et väga pessimistlik ma sel teemal rääkides pole,' lisas Granrot.

NJL teatas katamaraanide seiskamisest kolmapäeval, kui testimisel selgus, et evakuatsioonisüsteem ei töötanud astavalt nõuetele.

Hetkel kuum