• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Esimese ja teise vahe alla 2%

  Möödunud nädal oli maailma finantsturgudel väga ärev. Maailma suurima majandusega riigis USAs toimusid presidendivalimised, mille tulemused oleks pidanud ammu selguma, mida aga pole, see on Ühendriikide 43. president.
  USA aktsiaturud on investorile kõike muud kui rõõmustavad. Reedel kukkus USA tehnoloogiaaktsiate liikumist kajastav Nasdaqi indeks aasta madalaimale tasemele. Võrreldes möödunud aasta viimase kauplemispäeva sulgemistasemega on indeks kaotanud enam kui veerandi väärtusest.
  Ka Põhjamaade aktsiaturgude käsi pole oluliselt paremini käinud. Näiteks Soome telekommunikatsioonifirma Elisa Communication üllatas aktsiaturgu kehvade majandustulemustega, mis viis aktsia päevaga miinusesse 19 protsendiga. Eriti just Soome aktsiaturg on Nasdaqi kõrgele volatiilsuse tõttu olnud väga heitlik.
  Võrreldes möödunud nädalaga on esiviieteistkümne alumine latt langenud oluliselt madalamale ? mängijate aktsiaportfellid on kandnud kaotusi. Aktsimängu kaks esimest portfelli, kati88_1 ja Market Mover, on võtnud vastu otsuse võtta kasum välja aktsiatest ning istuda rahas lootuses, et turg jätkab ebastabiilsena ning teised järele ei jõua.
  Kes aga tagapool on, pole veel lootust kaotanud, mida näitab enamiku portfellist hoidmine aktsiates. Mängu lõpuks ei pea aktisid maha müüma.
  Viimane mängunädal on alanud ? eks näeb, kelle vaated turule paika pidasid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peaministril on valida: kas edasi või tagasi
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Facebooki tulemused panid aktsia veidi tõusma
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Artem Umanets RIA.com Marketplaces’st: Eluaseme hinnatõus pole lihtsalt „seebimull“
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?