• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kõik telefoninumbrid vahetatakse ümber

  Kui Eesti läheb 2002. aastal üle mittegeograafilisele telefoninumeratsioonile, tuleb ümber vahetada kõik tavatelefoninumbrid. Kohalikud ja Eesti-sisesed kaugekõnetariifid ühtlustuvad, kirjutab SL Õhtuleht.

  Teede- ja sideminister Toivo Jürgenson ütles eelmisel nädalal välja ministeeriumi seisukoha - 2002. aastal läheb Eesti üle mittegeograafilisele telefoninumeratsioonile. Uue süsteemi järgi oleksid kõik telefoninumbrid Eestis ühepikkused ning kaoksid piirkondlikud suunakoodid.
  Elukohta vahetades - näiteks Tallinnast Kärdlasse kolides - säiliks vana number ning numbri järgi pole enam võimalik otsustada, kus telefoniomanik elab.
  Uuel aastal hakkab lisaks Eesti Telefonile kõneteenust pakkuma mitu uut operaatorit. Igal operaatoril on kolmekohaline kood, mis tuleb kõnet alustades numbrile ette valida. Ühtse numeratsiooni korral säilib number ka operaatorit vahetades.
  Hiljemalt 2004. aastal kaovad operaatorikoodid ning number ei näita, millise võrgu klient numbriomanik on.
  'Ühtse numeratsiooni korral tekitaks kohaliku kõne ja kohaliku kaugekõne eristamine operaatorile lisakulutusi,' ütleb Tele2 strateegia planeerimise direktor Peep Põldsamm.
  Põldsammi sõnul oleks sellisel juhul mõttekas kehtestada kõigile Eesti-sisestele kõnedele ühtne tariif.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.