• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Neste annab poed R-kioskile, keskendub automaatjaamadele

  Kütusefirma Neste omanik Fortum Oil and Gas Oy sõlmis kioskifirmaga Rautakirja Oyj koostöölepingu, mille kohaselt Rautakirja võtab üle äritegevuse 23 Neste bensiinijaamas olevas poes Eestis ja Lätis, teatas Neste esindaja.

  Lähikuudel viiakse poed R-kioski kaubamärgi alla ning kütusemüüki jätkab Neste A24 automaatjaamadena.
  Neste Eesti jaamades asuvate R-kioski müügipunktide töö eest hakkab vastutama Rautakirja Oyj tütarettevõte Lehti-Maja Eesti AS.
  Lehti-Maja Eesti AS tegevdirektor Kalvar Kase sõnul uuendatakse poodide välisilmed vastavalt R-kioski kaubamärgi imagole. 'Meie uued kioskid hakkavad tööle mugavuskaupluse kontseptsiooni alusel, mis tähendab senistes R-kioskites pakutavast laiemat kaupade sortimenti, samuti uusi kaubagruppe', selgitab Kase.
  Neste jaamades hakkab autopesu teenust pakkuma koostööpartner, kes ühendab personaalse teeninduse ning moodsa pesutehnoloogia Spectra kaubamärgi all.
  'Oleme seisukohal, et selline tegevusjaotus tagab klientidele parima poeteeninduse, autopesu ning soodsa bensiinihinna,' kommenteeris asjade käiku Neste Eesti AS peadirektor Ilkka Risto. Kliendid saavad ka edaspidi tasuda oma ostude eest Neste kaardiga, need jäävad maksevahendina kehtima nii kaupluses kui autopesus.
  Neste Eesti AS käive ulatub käesoleval aastal 1 mld kroonini. Neste tegutseb vedelkütuste ja määrdeainete hulgi- ning jaemüüjana ja omab kütuseterminaali Muuga sadamas. Pärast muutust on Nestel Eestis 26 automaatjaama.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.