• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eestlane käib reisidel eelkõige Skandinaavias

  Küsitluse tulemused näitavad, et Eesti kodakondsusega inimesed sõidavad enamasti Soome, Rootsi, Saksamaale ning teistesse Euroopa riikidesse.
  Seevastu Venemaale ja SRÜ maadesse reisinutest on rohkem kui 30 protsendil Venemaa kodakondsus ning ligi 40 protsenti on kodakondsuseta.
  Sugulastel ja tuttavatel käis külas 37 protsenti ja puhkusereisil 29 protsenti kõigist neist, kes välismaal ka ööbisid. Tööreiside osa oli 23 protsenti.
  Lätis ja Leedus käiakse eelkõige tööasjus, Venemaale sõidetakse üheks päevaks peamiselt ostureisile, pikemaks ajaks aga eelkõige sugulasi ja tuttavaid külastama. Soome tehtud ühepäevareisidest olid 55 protsenti puhkereisid ja 26 protsenti tööreisid, samas kui Soome tehtud ööbimisega reisidest oli ligi pooltel eesmärgiks sugulaste või tuttavate külastamine ning veerandil puhkus.
  Keskmiselt kulutati välisreisile 3961 krooni. Reisi eesmärkide lõikes kulutasid puhkusereisijad välisreisile 4998 krooni, sugulaste ja tuttavate külastajad 2066 krooni. Enim kulutasid tööreisidel käijad ? 5670 krooni.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Evergrande jättis ka armuajal võlamaksed tegemata Ettevõte liigub pankroti poole
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Välisturistide arv jäi oktoobris kriisieelsele poole võrra alla
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Moekunstnik Liisi Eesmaa: olen nagu tuletõrjuja – alati on kellelgi kostüümikriis
„Alati on kellelgi mingi kostüümikriis ja siis kutsutakse mind appi – selline päästeteenistus tuleb, toob värvid, kangad ja lahedad materjalid,“ rääkis moe- ja kostüümikunstnik Liisi Eesmaa saates „Läbilöök“.
„Alati on kellelgi mingi kostüümikriis ja siis kutsutakse mind appi – selline päästeteenistus tuleb, toob värvid, kangad ja lahedad materjalid,“ rääkis moe- ja kostüümikunstnik Liisi Eesmaa saates „Läbilöök“.