• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Bergmanni apellatsioonikaebus jäi rahuldamata

  Tartu ringkonnakohus ei rahuldanud täna pankrotistunud ERA Panga omaniku ja juhi Andres Bergmanni apllatsioonkaebust, milles Bergmann palus tühistada Tartu linnakohtu poolt augustis välja kuulutatud pankrotiotsus.

  Bergmanni esindaja, jurist Margus Sorga ütles, et kuigi ta pole veel kohtuotsust näinud ega oma kliendiga asja arutanud, soovitaks ta ringkonnakohtu otsuse edasi kaevata. 'Apellatsioonkaebus oli igati põhjendatud,' rõhutas Sorga.
  Andres Bergmanniga ei õnnestunud ühendust saada, sest tema mobiiltelefon on välja lülitatud.
  Bergmanni pankrotihalduri Siim Nõmmoja sõnul oleks pankrotimenetlus kulgenud seaduslikku rada pidi edasi ka teistpidise kohtuotsuse korral. 'Pankrotitoimkond kaalus oma eilsel koosolekul võimalusi esitada nõudeid kolmandate isikute vastu,' ütles Nõmmoja.
  Andres Bergamanni vastu esitasid kreeditorid tähtajaks võlanõudeid kokku 340 miljoni krooni ulatuses.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Kõrge maagaasi hind tõid Equinorile rekordilised tulemused
Equinori kolmanda kvartali tulemused ületasid tänu kõrgetele gaasi hindadele ootuseid, kuid aktsia hind hakkas ikkagi kukkuma, vahendab Reuters.
Equinori kolmanda kvartali tulemused ületasid tänu kõrgetele gaasi hindadele ootuseid, kuid aktsia hind hakkas ikkagi kukkuma, vahendab Reuters.
Konkurentsiamet soovitab taastuvenergia toetused üle vaadata
Börsihinna püsiv tõus tähendab konkurentsiameti hinnangul seda, et senised toetused ei ole enam nende andmise eesmärgiga kooskõlas ning neid tuleks vähendada börsihinnaga sidumise teel.
Börsihinna püsiv tõus tähendab konkurentsiameti hinnangul seda, et senised toetused ei ole enam nende andmise eesmärgiga kooskõlas ning neid tuleks vähendada börsihinnaga sidumise teel.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,