Inno Tähismaa • 15. november 2000 kell 7:34

Radiolinja avab klientidele lauatelefoni lühinumbrid

Alates tänasest,15. novembrist avab Radiolinja Eesti klientidele Eesti Telefoni lühinumbrid ning samuti saavad Radiolinja kliendid helistada mobiililt Eesti Telefoni lühinumbritele, teatas sidefirma esindaja.

Kõikidel Radiolinja Eesti klientidel on lisaks mobiiltelefonilt helistamisele nüüdsest ka võimalus helistada lauatelefonilt Radiolinja kliendiinfo lühinumbrile 156. Samuti on Radiolinja klientidel võimalik saada infot Eesti Telefoni toodete, teenuste, arvelduse kohta, helistades mobiililt lühinumbrile 165. Numbrile 160 saab mobiili vahendusel teatada lauatelefoni riketest.

Helistamine Eesti Telefoni lühinumbritele maksab näiteks Alltime paketis 4.50 krooni minut.

Samuti on kõikidel lauatelefoni kasutajatel võimalus küsida infot Radiolinja teenuste kohta, helistades lauatelefonilt Radiolinja lühinumbrile 156. Kõneminut lauatelefonilt Radiolinja Kliendiinfo numbrile maksab 3.90, mis on mobiiloperaatorite võrku helistamisel soodsaim minutihind.

Radiolinja Eesti klientidele on mobiililt helistamine lühinumbrile 156 ööpäevaringselt tasuta.

Radiolinja Eestil oli 30.septembri seisuga 118 040 klienti.

Hetkel kuum