Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Algas suurim ülemaailme interaktiivne küsitlus Planet Project

  15. novembril algas seni suurim inimeste vaateid ja seisukohti uuriv interaktiivne küsitlus Planet Project. Küsitlus toimub internetis aadressil www.planetproject.com. Inimesi, kel puudub ligipääs internetile, küsitlevad selleks spetsiaalselt registreerunud vabatahtlikud.

  Kaheksas keeles, hiina, inglise, prantsuse, saksa, itaalia, jaapani, portugali ja hispaania keeles tehtav küsitlus Planet Project leiab aset ajavahemikul 15.-18. novembrini. Planet Project demonstreerib peakorraldaja, IT firma 3Comi nägemust sellest, kuidas võrgutehnoloogia lähendab omavahel maailma eri paiku ning võimaldab heita pilku erinevate inimeste arvamustele ja olukorrale kogu maailmas.
  Planet Project annab inimestele üle kogu maailma esimest korda võimaluse jagada oma vaateid ja seisukohti ning võrrelda neid teiste eri rasside, rahvuste ja eri soost inimeste omadega. Küsitlus hõlmab endas mitmesuguseid küsimusi mõttemaailmade erinevusest vaba aja veetmiseni. Küsimused on inimeste uskumuste, lootuste, hirmude, inimeste sarnasuste ja erinevuste kohta jm.
  Projekti esitledes ütles Eric Benhamou, 3Com juhatuse esimees, et Internetil baseeruvas projektis on kasutatud enneolematuid Interneti-lahendusi, mis võimaldavad kaasata nii neid, kellel on juurdepääsuvõimalus Internetile kui ka neid, kellel see võimalus puudub.
  Tuhanded Planet Projecti küsitlejad ? vabatahtlikud ja firma 3Com töötajad on varustatud sülearvutitega ja kantavate Internetile ligipääsu tagavate seadmetega ? reisivad maailma kõige kõrvalisemates paikades.
  Amazonase vihmametsadest ning Paapua ja Uus Guineast kuni maailma suurlinnadeni välja kindlustavad küsitlejad inimeste vastuste pääsemise Internetti. Kolmapäevast laupäevani uurivad Planet Projecti küsitlejad inimestelt rohkem kui 116 riigis üle kogu maailma nende seisukohti religiooni, seksi, kuritegevuse, tervise, unenägude ja hariduse kohta.
  Projektis on ühendanud enda jõud ja kõige kaasaegsemad tehnoloogiad firmad nagu Harris Interactive, Sun Microsystems, Akamai Technologies Inc., Oracle Corporation, BEA Systems Inc., Mercury Interactive, Macromedia, Eucid Inc. ning AT T.
  Küsitluse tulemusi analüüsib 40aastase kogemusega ülemaailmne uuringufirma Harris Interactive, mis on tuntud enda uuringuga Harris Poll. Harris Interactive on teostanud küsitlusi enam kui 80s riigis ja rohkem kui 30s keeles.
  Internetilehekülg ei sisalda reklaambannereid ning mitte midagi ei kavatseta müüa.
  <#www.planetproject.com=http://www.planetproject.com>
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Ehitajad ootavad tööd, riik … loodetavasti mitte Godot'd
Ajal, mil kinnisvaraarendajad tõmbavad uutele projektidele pidurit, läheb tarvis riigi ja omavalitsuste julgust ehitussektorile tööd pakkuda. Ilmselt on kõrged hinnad tulnud selleks, et jääda, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ajal, mil kinnisvaraarendajad tõmbavad uutele projektidele pidurit, läheb tarvis riigi ja omavalitsuste julgust ehitussektorile tööd pakkuda. Ilmselt on kõrged hinnad tulnud selleks, et jääda, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Peep Peterson: Arto Aasal on ühes asjas õigus
Julgeoleku kõrval on inimesed mures majandusliku hakkamasaamise pärast ja murel on paha komme ennast majanduses taastoota. Miinimumpalga kiirem tõus on Eesti eduloo jätkusuutlikkuse küsimus, leiab tervise- ja tööminister Peep Peterson (SDE) vastuartiklis tööndjate juhile.
Julgeoleku kõrval on inimesed mures majandusliku hakkamasaamise pärast ja murel on paha komme ennast majanduses taastoota. Miinimumpalga kiirem tõus on Eesti eduloo jätkusuutlikkuse küsimus, leiab tervise- ja tööminister Peep Peterson (SDE) vastuartiklis tööndjate juhile.
TS Laevad kutsub juhatuse liikme tagasi
Tallinna Sadama tütarettevõte TS Laevad nõukogu kutsus juhatusest tagasi teenindusvaldkonna juhi Ave Metsla, tema volitused lõpevad 9. detsembril.
Tallinna Sadama tütarettevõte TS Laevad nõukogu kutsus juhatusest tagasi teenindusvaldkonna juhi Ave Metsla, tema volitused lõpevad 9. detsembril.
Reaalajas börsiinfo
Suures kahjumis Operaili kaubaveod on tänavu vähenenud poole võrra
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Telia saab Eestis uue juhi
Detsembrist saab Telia Eesti juhiks Holger Haljand. Praegune juht Robert Pajos lahkub ettevõttest, teatas Telia.
Detsembrist saab Telia Eesti juhiks Holger Haljand. Praegune juht Robert Pajos lahkub ettevõttest, teatas Telia.
No pressure, Harmet! Ukraina lasteaia ehitamise aeg hakkas jooksma
Tänasest hakkab jooksma 170 päeva, mille jooksul peab Harmet ehitama moodullasteaia Ukrainasse Ovrutši linna.
Tänasest hakkab jooksma 170 päeva, mille jooksul peab Harmet ehitama moodullasteaia Ukrainasse Ovrutši linna.
Puiduhõnguline kinnisvaraoaas Telliskivis
Kui RE Kinnisvara endale uusi ruume otsima asus, leiti sobivad Telliskivi Kvartalist. Ees ootas lihtne tühi karp ja neli seina, kuid visioon sellest, milline tulevane büroo välja nägema hakkab, oli peas selgelt paigas, kirjutab novembrikuu Sisustaja.
Kui RE Kinnisvara endale uusi ruume otsima asus, leiti sobivad Telliskivi Kvartalist. Ees ootas lihtne tühi karp ja neli seina, kuid visioon sellest, milline tulevane büroo välja nägema hakkab, oli peas selgelt paigas, kirjutab novembrikuu Sisustaja.

Olulisemad lood

Raadiohitid: lahti rullub krüptoplatvormi ja kinnisvaraarenduse olukord
Sel nädalal paelusid Äripäeva raadio kuulajaid enim eestimaise investeerimis- ja kauplemisplatvormi Change ja krüptomaailma ning kinnisvaraarenduste hetkeolukord ja tulevik.
Sel nädalal paelusid Äripäeva raadio kuulajaid enim eestimaise investeerimis- ja kauplemisplatvormi Change ja krüptomaailma ning kinnisvaraarenduste hetkeolukord ja tulevik.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.