• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Algas suurim ülemaailme interaktiivne küsitlus Planet Project

  15. novembril algas seni suurim inimeste vaateid ja seisukohti uuriv interaktiivne küsitlus Planet Project. Küsitlus toimub internetis aadressil www.planetproject.com. Inimesi, kel puudub ligipääs internetile, küsitlevad selleks spetsiaalselt registreerunud vabatahtlikud.

  Kaheksas keeles, hiina, inglise, prantsuse, saksa, itaalia, jaapani, portugali ja hispaania keeles tehtav küsitlus Planet Project leiab aset ajavahemikul 15.-18. novembrini. Planet Project demonstreerib peakorraldaja, IT firma 3Comi nägemust sellest, kuidas võrgutehnoloogia lähendab omavahel maailma eri paiku ning võimaldab heita pilku erinevate inimeste arvamustele ja olukorrale kogu maailmas.
  Planet Project annab inimestele üle kogu maailma esimest korda võimaluse jagada oma vaateid ja seisukohti ning võrrelda neid teiste eri rasside, rahvuste ja eri soost inimeste omadega. Küsitlus hõlmab endas mitmesuguseid küsimusi mõttemaailmade erinevusest vaba aja veetmiseni. Küsimused on inimeste uskumuste, lootuste, hirmude, inimeste sarnasuste ja erinevuste kohta jm.
  Projekti esitledes ütles Eric Benhamou, 3Com juhatuse esimees, et Internetil baseeruvas projektis on kasutatud enneolematuid Interneti-lahendusi, mis võimaldavad kaasata nii neid, kellel on juurdepääsuvõimalus Internetile kui ka neid, kellel see võimalus puudub.
  Tuhanded Planet Projecti küsitlejad ? vabatahtlikud ja firma 3Com töötajad on varustatud sülearvutitega ja kantavate Internetile ligipääsu tagavate seadmetega ? reisivad maailma kõige kõrvalisemates paikades.
  Amazonase vihmametsadest ning Paapua ja Uus Guineast kuni maailma suurlinnadeni välja kindlustavad küsitlejad inimeste vastuste pääsemise Internetti. Kolmapäevast laupäevani uurivad Planet Projecti küsitlejad inimestelt rohkem kui 116 riigis üle kogu maailma nende seisukohti religiooni, seksi, kuritegevuse, tervise, unenägude ja hariduse kohta.
  Projektis on ühendanud enda jõud ja kõige kaasaegsemad tehnoloogiad firmad nagu Harris Interactive, Sun Microsystems, Akamai Technologies Inc., Oracle Corporation, BEA Systems Inc., Mercury Interactive, Macromedia, Eucid Inc. ning AT T.
  Küsitluse tulemusi analüüsib 40aastase kogemusega ülemaailmne uuringufirma Harris Interactive, mis on tuntud enda uuringuga Harris Poll. Harris Interactive on teostanud küsitlusi enam kui 80s riigis ja rohkem kui 30s keeles.
  Internetilehekülg ei sisalda reklaambannereid ning mitte midagi ei kavatseta müüa.
  <#www.planetproject.com=http://www.planetproject.com>
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.