• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hallaste on suurim trahvivõlgnik

  Tallinna parkimistrahvide eraisikutest võlglaste edetabelit juhib 91 maksmata trahviga endine poliitik ja pastor, riigi alkoholipoliitika nõukogu juht advokaat Illar Hallaste, kirjutab Eesti Päevaleht.

  'Illar Hallaste autole on tasulises parkimisalas maksmata parkimise eest trahvid kirjutatud kahe aasta jooksul, meil on ka täpne ülevaade trahvide tegemisaegadest ja kohtadest,' ütles liikluskorralduskeskuse juhataja Vello Koonik.
  Kahe aasta jooksul enam kui 39 000 krooni eest trahve teeninud Illar Hallaste endaga ei õnnestunud Eesti Päevalehel eile rääkida, sest mees viibib välismaal komandeeringus.
  Firmadest on samuti 91 maksmata trahviga esikohal Kindlustusjuht OÜ. Firmade esivõlglane oma 91 trahvi teeninud kõik 2000. aastal. '90 maksmata trahvi on Hansaliisingu autol, mida kasutab Eesti Ametiühingute Keskliit,' ütles Koonik.
  Illar Hallaste õigusbüroo töötaja sõnul parkimiskontrolörid lausa jahivad parkijaid. 'Meil on kontor kesklinnas, Hallaste pargib maja ees ja pole kuupiletit ostnud, sest see on liiga kallis,' leidis Hallaste kolleeg.
  57 trahvi kogunud Majanduskaitsebüroo vahetas tänavu juhatuse esimehe Lauri Vitsuti sõnul parkimiskontrolöride pideva tüütamise tõttu büroo asukohta. 'Harju tänaval tehti pidevalt trahvi ja sealt on isegi meie klientide autosid minema veetud, kui need meetri võrra valesse kohta seisma jäeti,' ütles ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Agris Adamberg: tubakaaktsiisiga saaks tervisekahjusid vähendada
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
USA aktsiad langevad hoogsalt: Nasdaq üle 4% miinuses
USA aktsiad läksid täna hoogsalt langusse, nii et keset börsisessiooni oli S&P indeks juba üle kolme ja Nasdaqi üle nelja protsendi vee all.
USA aktsiad läksid täna hoogsalt langusse, nii et keset börsisessiooni oli S&P indeks juba üle kolme ja Nasdaqi üle nelja protsendi vee all.
Parima juhi valem: rüsele omanikuga, murra stereotüüpi ja sütita kolleege Videod: kolme parima juhi töökaaslased räägivad suu puhtaks
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Raadiohommik: Tartu kinnisvaraturust Londonisse loodava pangani
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis räägib LHV kõrge juht Erki Kilu alanud rahakaasamisest ja Suurbritanniasse panga tegemisest.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis räägib LHV kõrge juht Erki Kilu alanud rahakaasamisest ja Suurbritanniasse panga tegemisest.
Vene gaasitarned Soome võivad katkeda Soomlased otsustasid arbitraaži pöörduda
Poola ja Bulgaaria järel on Vene gaasitarnete katkemine kätte jõudmas Soomes, mille suurim gaasifirma ei ole nõus Vene Gazpromile rublades maksma.
Poola ja Bulgaaria järel on Vene gaasitarnete katkemine kätte jõudmas Soomes, mille suurim gaasifirma ei ole nõus Vene Gazpromile rublades maksma.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.