Kaido Einama • 17. november 2000 kell 7:26

REPORTAAZH LAS VEGASEST: Bill Gatesi kuulas 14 000 inimest

Esmaspäeval alanud infotehnoloogiamessi Comdexi stardipauguks võib pidada Bill Gatesi keynote?i ehk avakõnet, mida kogunes kuulama 14 tuhat huvilist. Kui palju jäi ruumi puudusel ukse taha, on teadmata. Jättes kõrvale teema Microsofti sallimise või mittesallimise kohta tuleb tõdeda, et ettekanne oli tõesti särav ja huvitav.

Gatesi sõnavõtu põhiteema oli see, et lähema 10 aasta jooksul muutub Internet tunduvalt rohkem kui viimase 50 aasta jooksul on muutunud. Ja et arvutite kasutajasõbralikumaks ja lihtsamaks tegemisel on infotehnoloogiafirmadel veel väga palju tööd ära teha.

Comdexi avakõnesid saab WebTV kaudu vaadata <#siit=http://www.key3media.com/comdex/fall2000/daily/webcasts/index.html>.

Reportaazhi Las Vegasest edastavad Äripäevale Kristjan Adojaan ja Andres Janno

5D Visionist

Hetkel kuum