• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SLÕL: poliitikud olümpialiikumisest eemale

  Paljudele ootamatult on asunud asus Nuudi kandidatuuri Eesti Olümpiakomitee presidendi kohale avalikult kritiseerima Eesti mustersportlane Erki Nool, kirjutab SL Õhtuleht tänases juhtkirjas.

  SL Õhtuleht tunneb head meelt, et sportlane soovib valimisprotsessis kaasa rääkida, kuid soovi tumendab teadmine, et olümpiavõitja süüdistused on pinnapealsed.
  SL Õhtuleht arvab, et Nuudi vihaseimaks rivaaliks saab eksolümplane, veiniärimees ja mõõdukas poliitik Jüri Tamm. Ta võib olla 'kergejõustikumaffia' loodud püramiidi üks osa, keda uue võimaliku tegevjuhina täiendaks kultuuriministeeriumi endine asekantsler Henn Vallimäe. Ja halliks kardinaliks kujuneks Eesti Vabariigi järgmine president Toomas Savi. Taolisele triole on isegi Noolel raske vastu hakata.
  Selle teerulli alt ei päästa Nuudit kopsakad sponsorlepingud ega nüüdis-ajastatud organisatsioon. SL Õhtuleht eelistab aga Nuudit. Seni kuni Tamm, Vallimäe või mõni edev olümpiapresidendi ambitsioonidega ärimees pole suutnud välja pakkuda uut programmi ning arusaadavalt põhjendanud
  Uut EOK presidenti valides tuleks hoiduda poliitikutest, nende kummardajatest ja tühitallajatest, arvab SL Õhtuleht.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.