• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Connex Transport kinnitab huvi Liikori vastu

  Linnapea Andrus Ansipi väitel kinnitas Prantsuse suurkontserni kuuluva Rootsi firma Connex Transport AB juhtkond jätkuvat huvi Tartu bussifirma Liikor vastu ja on valmis selle 20 miljoni krooni eest ära ostma, kirjutab Tartu Postimees.

  Ansipi sõnul ütles Connex Transport AB Kesk-Euroopa äriarendusosakonna juhataja Charles Michael Fagnon, et Connexil on enne Liikori ostu ka mõned tingimused: võimalik erastaja soovib, et linn teeks korda peatuste bussitaskud ja paigaldaks ootepaviljonid.
  'Nõudmised on täidetavad,' märkis linnapea.
  Ansipi sõnul on Connex Transport valmis Tartusse tooma 15 Mercedes-bussi ja lähiaastail välja vahetama kõik Ida-Euroopas valmistatud bussid. Fagnoni väitel olevat Connexil plaanis teha Tartusse ühistranspordi näidisfirma, millest saaksid eeskuju võtta teised Balti riikide ja Venemaa linnad.
  Fagnon on Tartu Postimehele kinnitanud, et kui Connex Transport peaks Liikori ostma, pole neil eesmärki kiirelt raha tagasi teenida. 'Meie plaanid on pikemaajalised,' väitis ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Tallinna börs keeras eilse tõusu languseks
Tallinna börs oli täna 0,8% miinusega ainukene Balti börs, mis kaotas väärtust ja vedades endaga 0,27% punasesse ka Benchmark indeksi. Seevastu Vilnius ronis 0,29% ja Riia 0,26% kõrgemale.
Tallinna börs oli täna 0,8% miinusega ainukene Balti börs, mis kaotas väärtust ja vedades endaga 0,27% punasesse ka Benchmark indeksi. Seevastu Vilnius ronis 0,29% ja Riia 0,26% kõrgemale.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.