• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ränkade tööõnnetuste hulk kasvas 36%

  Vastukaaluks raskete tööõnnetuste sagenemisele vähenevad pidevalt surmaga lõppevad tööõnnetused. Tänavu hukkus üheksa kuuga tööõnnetuste tagajärjel 17 inimest. 1999. aasta samal ajavahemikul sai surma 32 töötajat ja 1998. aastal 43.
  Viimase kolme aasta jooksul on Saaremaa ainus piirkond, kus pole toimunud ühtegi surmaga lõppenud tööõnnetust. Tallinna ja Harju maakond juhivad selle aasta ?edetabelit? kaheksa surmajuhtumiga, Järvamaa ning Ida-Virumaa järgnevad kolme traagilise juhtumiga. Võrreldes eelnevate aastatega on Tallinna ja Harjumaa olukorda pidevalt parandanud. 1998. aastal registreeriti tööõnnetusest põhjustatud surmajuhte 20, 1999. aastal juba 11. 1998. aasta 9 kuuga sai tööõnnetustes raskelt vigastada 352 inimest, 1999. aastal 348. Käesoleval aastal on raskelt vigastatute arv tõusnud juba 473ni. Tallinnas ja Harjumaal toimuvad pooled rasked tööõnnetused. Kõige sagedasemad on töökohal kukkumised. Kõrgelt või samalt tasapinnalt kukkumised moodustavad 40% kõigist raskete tagajärgedega õnnetusjuhtumitest. 17% juhtudel saadakse viga seadmete liikuvate osadega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Tallinna börs keeras eilse tõusu languseks
Tallinna börs oli täna 0,8% miinusega ainukene Balti börs, mis kaotas väärtust ja vedades endaga 0,27% punasesse ka Benchmark indeksi. Seevastu Vilnius ronis 0,29% ja Riia 0,26% kõrgemale.
Tallinna börs oli täna 0,8% miinusega ainukene Balti börs, mis kaotas väärtust ja vedades endaga 0,27% punasesse ka Benchmark indeksi. Seevastu Vilnius ronis 0,29% ja Riia 0,26% kõrgemale.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Amsterdami kohus otsustas: sküütide kuld läheb Ukrainale
Hollandi apellatsioonikohus tegi Venemaa annekteeritud Krimmi muuseumide ja Ukraina pikka aega kestnud vaidluses ajaloolise sküütide kulla aarde üle otsuse, et see tuleb anda Ukrainale, kirjutab Reuters.
Hollandi apellatsioonikohus tegi Venemaa annekteeritud Krimmi muuseumide ja Ukraina pikka aega kestnud vaidluses ajaloolise sküütide kulla aarde üle otsuse, et see tuleb anda Ukrainale, kirjutab Reuters.