Viktoria Korpan • 21. november 2000 kell 11:28

Delfi hakkab autosid müüma

Delfi internetiportaal ja Eesti suurimaid automüüjaid ühendav Autoinfo.ee avasid teisipäeval Delfi Autorubriigis ühise veebilehe, millel müüakse kasutatud autosid, teatas Delfi turundusjuht Allan Sombri.

'Koostöö tulemusena on sündinud Eesti suurim autondusele suunatud portaal, kus Delfi pakub automaailma uudiseid ning põhjalikku infot uute mudelite kohta ja Autoinfo.ee lisab portaali kvaliteetse kasutatud autode turuga,' rääkis Sombri. 'Autoportaali loomisse on kaasatud ka enamus uute autode müüjaid, kes pidevalt täiendavad uute mudelite andmebaasi.'

Delfi Autolehel pakuvad automüüjad hetkel üle kahesaja kasutatud auto,

mis on kõik tehniliselt kontrollitud ning enamust neist on võimalik osta

liisinguga. Veebileht võimaldab väljavalitud auto broneerida ning tasuda

broneeringu eest. Automüügitehingu lõpetamine toimub ostja ja müüja

otsekontakti tulemusena. Internetikasutajal on võimalik andmebaasist

otsida autosid margi, väljalaske aasta, läbisõidu, hinna ja muude

parameetrite järgi. Lisatud on liisingu- ja kindlustuskalkulaator.

Autoinfo.ee loomise intisiaatorid olid Veho Eesti, Amserv Grupp, Fakto ja Saksa Auto, kes nelja peale kokku omavad üle 40 protsendi uute autode turust. Testperioodiks on projektiga liitunud Vilojett, United Motors, Kommest Auto, Reval Auto, Mariine Auto ja mitmed teised automüüjad.

Delfi on Baltimaade suurim internetikeskkond, mis opereerib 6 portaali

kolmes Balti riigis ja Venemaal. Delfi portaalid kuuluvad Baltimaade suurimasse IT-gruppi MicroLink.

Hetkel kuum