22. november 2000 kell 22:00

Trend - kopeerimine väheneb

Tänu kiiretele printeritele ja dokumendiskanneritele näitab kogu maailma trend printimise kasvu ja kopeerimise mahtude vähenemist. Uut koopiamasinat soetades tuleks prognoosida ühe kuu koopiate mahtu. Kindlasti uurige koopiamasina müüjalt kasutamiskulusid ? tooner, kandja, trummel ja muud kulumaterjalid. Selle põhjal on teil lihtne arvutada ühe koopia maksumust. Stabiilse koopiakvaliteedi jaoks on kasulikud kassett-tehnoloogial põhinevad masinad, iga toonerivahetusega saate ka uue trumli ja põhilised liikuvad osad vahetatakse ringi.

Analoogkoopiamasin on eraldiseisev paljundusseade, mis ei sobi kaasaegse integreeritud dokumenditeooriaga. Digitaalne koopiamasin on laiendatav võrguprinteriks, skanneriks ja faksiks. Hinnad oluliselt ei erine, kuid tänu digitaalsusele saate töökindla ja paljude võimalustega kontoriseadme.

Autor: Adam Leemet

Hetkel kuum