• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Trend - kopeerimine väheneb

  Tänu kiiretele printeritele ja dokumendiskanneritele näitab kogu maailma trend printimise kasvu ja kopeerimise mahtude vähenemist. Uut koopiamasinat soetades tuleks prognoosida ühe kuu koopiate mahtu. Kindlasti uurige koopiamasina müüjalt kasutamiskulusid ? tooner, kandja, trummel ja muud kulumaterjalid. Selle põhjal on teil lihtne arvutada ühe koopia maksumust. Stabiilse koopiakvaliteedi jaoks on kasulikud kassett-tehnoloogial põhinevad masinad, iga toonerivahetusega saate ka uue trumli ja põhilised liikuvad osad vahetatakse ringi.
  Analoogkoopiamasin on eraldiseisev paljundusseade, mis ei sobi kaasaegse integreeritud dokumenditeooriaga. Digitaalne koopiamasin on laiendatav võrguprinteriks, skanneriks ja faksiks. Hinnad oluliselt ei erine, kuid tänu digitaalsusele saate töökindla ja paljude võimalustega kontoriseadme.
  Autor: Adam Leemet
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: tugevad tulemused aitasid Dow päevasisese rekordini
S&P 500 ja Dow Jonesi indeksid lõpetasid kolmapäeva tõusuga, Dow jõudis ka uue päevasisese rekordini, sest börsifirmade tulemused on olnud oodatust paremad, vahendab Reuters.
S&P 500 ja Dow Jonesi indeksid lõpetasid kolmapäeva tõusuga, Dow jõudis ka uue päevasisese rekordini, sest börsifirmade tulemused on olnud oodatust paremad, vahendab Reuters.
Ehitushinnad on aastaga kasvanud 12 protsenti
Ehitusplatsil tekkivad kulud hüppasid kvartaliga 5 ja aastatagusega võrreldes 11,8%, üle kahe kolmandiku hinnatõusust tuli ehitusmaterjalide hinnakasvust.
Ehitusplatsil tekkivad kulud hüppasid kvartaliga 5 ja aastatagusega võrreldes 11,8%, üle kahe kolmandiku hinnatõusust tuli ehitusmaterjalide hinnakasvust.
Valitsus kehtestab uued piirangud Uued piirangud kehtivad 10. jaanuarini
Valitsus otsustas kuuetunnise kabinetiistungi järel, et alates esmaspäevast pääseb meelelahutus- ja toitlustusasutustesse vaid vaktsineerimistunnistuse või läbipõdemistõendiga - negatiivsest testist enam ei piisa.
Valitsus otsustas kuuetunnise kabinetiistungi järel, et alates esmaspäevast pääseb meelelahutus- ja toitlustusasutustesse vaid vaktsineerimistunnistuse või läbipõdemistõendiga - negatiivsest testist enam ei piisa.