• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Austraalia lennufirma müüs imeodavaid pileteid Tallinnast Sydneysse

  7. novembril ilmus reisimisteemalistesse interneti uudisgruppidesse teade, et Tallinnast on võimalik Austraaliasse ja tagasi lennata kõigest 349 USA dollari eest. Eesti rahasse ümber arvutades on edasi-tagasipileti hinnaks vähem kui 7000 krooni, kirjutab Eesti Ekspress.

  Soodusreis oleks viinud kõigepealt Estonian Airi lennukiga Londonisse või Frankfurti ja sealt edasi maineka lennukompanii Qantas teenuseid kasutades läbi Aasia Austraaliasse.
  Uudis levis kulutulena, sest isegi tavaline turismiklassi pileti rohelisele mandrile maksab 20 000 krooni ringis.
  Kõige kummalisem oli aga see, et madala hinnaga polnud lennukompanii sidunud mingeid piiranguid. Tolle piletiga võis Austraalias viibida kasvõi aasta ning muudatuste tegemine reisiplaanides oli lubatud iga kell. Lisaks pakkus broneerimissüsteem lahkesti võimalust alustada reisi Tallinnast äriklassis.
  Ilmselgelt oli keegi teinud vea ning 11. novembril õhtul maksis samasuguste tingimustega pilet antud marsruudile taas ligi 100 000 krooni.
  Vahepeal olid teadaolevalt 35 inimest - kõik välismaalased - juba jõudnud imesoodsad piletid välja osta.
  Ka soodushinnast kuulnud eestlased proovisid pileteid osta, kuid ükski siinne reisibüroo ei julgenud neid müüa. Kardeti lennukompaniiga tülli minna.
  Estonian Airi pressiesindaja Raimond Made kinnitab, et Tallinna lennujaamas ühtegi imeodava pileti omanikku lennukist maha ei jäeta. 'Kui reisija asub end lennule registreerima, ei uuri keegi enam pileti hinda. Vedamise kohustus tekib lennufirmal pärast seda, kui lennupilet on reisijale välja kirjutatud,' ütleb ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Rootsi suurpank lõpetab tegevuse Soomes ja Taanis
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.