23. november 2000 kell 9:34

Hansapanga e-panganduse juht lahkub Lätti

Hansapanga e-panganduse juht Tiit Pekk alustab 1. jaanuaril tööd Läti Hansabankas, et arendada sealset internetipangandust.

Hansabanka juhatuse esimehe Ingrida Bluma sõnul on Tiit Peki peamine eesmärk Lätis jõuda internetipanganduse arengus Eestile järele.

Hansapank Eesti peadirektor Raul Parusk lisas, et Pekil on häid kogemusi, mida saab Lätis ära kasutada. ?Tiit Pekk on e-usku Eestis levitanud üle aasta. Selle ajaga on turule tulnud hanza.net, saanud võimalikuks e-kauplustest ostmine, panka võib minna mobiili kaudu jne,? rääkis Parusk. Ta meenutas, et 1999. aasta lõpus oli interneti kaudu teenuste pakkumine veel ?üksikute lõbu?, kuid praegu ei saa enam ükski äriüksus ilma selle kanalita oma äri edasi arendada.

Aastaks Lätti tööle siirduv Pekk lausus, et loodab uusi kogemusi koguda. ?Aasta on päris pikk aeg, pere tuleb kaasa võtta ja seal elamine sisse seada,? lausus ta. Peki sõnul teeb see aasta temast aga inimese, kelle käest tullakse pärast võõrsil töötamise kogemusi omandama.

Hetkel kuum