• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Helmes jaganud põllumeestele juba üle 800 arvuti

  Eilse seisuga oli arvutifirma Helmes väljastanud põllumajandus-kaubanduskoja kampaania käigus 800 arvutit. Esimesed 1500 arvutit suudetakse ilmselt väljastada 7. detsembriks.

  Arvuteid väljastatakse lepingute sõlmimise järjekorras. Viimased 900 arvutit tarnitakse ostjatele koju vahemikus 11.-20.detsember. Rahva Postiteenuse aeglasevõitu kojutarnimisele (45-60 arvutit päevas) lisaks on nüüdsest kasutusel ka Eesti Post kojupostitusteenus, teatas põllumajandus-kaubanduskoda (EPPK).
  Kogu kampaania oli üles ehitatud 1000 arvuti müügiks. Selliselt esitati ka EPKK-le arvutimüügi ja liisingu pakkumised. Esimese müüginädalaga osteti aga rohkem kui 800 arvutit, mis viitas vajadusele vähemalt 1000-1400 lisaarvuti järele.
  EPKK ja Helmes tarnivad esimesed 1500 arvutit vastavalt lepingutega sõlmitud konfiguratsioonile. Edaspidi võidakse konfiguratsioon vahetada välja võimsama vastu.
  EPKK, Optiva Liising ja Helmes tunnistavad, et on põhjustanud kampaania käigus osadele klientidele segadust ja ebameeldivusi.
  EPKK teatel kaalutakse uue müügikampaania käivitamist detsembri teisel nädalal, kus arvutid jõuaksid kodudesse jaanuarikuu jooksul. EPKK-l on kavatsus tutvustada ehk juba detsembrikuus arvuti ja interneti moodulõpet maakondades ja jaanuarikuus uut põllumajandusportaali.
  Põllumajandus-kaubanduskoja esimese arvutikampaania käigus osteti kõige rohkem arvuteid Tartumaale (211) ja kõige vähem Hiiumaale (52). Kokku müüdi arvuteid liisingutoega 2238 ja otse osteti 159 arvutit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.